• جمعه 26 فروردین 1401 :: 12:58

لوبیا حاوی ویتامین ب کمپلکس، نیاسین، فولات، اسید چرب امگا3، کلسیم و فیبر محلول در آب هستند.

قلب

نبض قلبتان با غذاها میزند

بهانه کردیم تا با خوراکی‌های مهمی که خوردن آنها به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند، آشنا شویم. اغلب این خوراکی‌ها ترکیب‌های کلیدی و مشابهی دارند که مصرف‌شان باعث حفظ سلامت قلب می‌شود.

 

1. ماهی آزاد

ماهی

این ماهی سرشار از اسیدچرب امگا3 است. به همین دلیل مصرف آن به‌صورت بخارپز باعث تامین اسیدچرب مورد نیاز قلب می‌شود. این اسیدچرب ضدالتهاب است و مانع آسیب رسیدن به قلب در اثر التهاب رگ‌ها می‌شود. گوشت ماهی آزاد عاری از کلسترول است و به همین دلیل باعث جلوگیری از بروز مشکلات قلبی ـ عروقی می‌شود. گوشت آزاد زودهضم هم است.

 

جوی دوسر

جو

رایج‌ترین شکل استفاده از این دانه به صورت نان جوی سبوس‌دار است. با مصرف نان تهیه ‌شده از این دانه، اسیدچرب امگا3، منیزیم، فولات، نیاسین، کلسیم و فیبر محلول در آب در اختیار بدن قرار می‌گیرد. همه این ترکیب‌ها باعث بهبود عملکرد قلب خواهد شد. فیبر محلول در آب با پرکردن حجم معده، مانع از پرخوری می‌شود و به این ترتیب با کاهش وزن قلب از خطر بروز سکته قلبی در امان می‌ماند.

لوبیای قرمز و سیاه

حبوبات لوبیا

این دو نوع لوبیا حاوی ویتامین ب کمپلکس، نیاسین، فولات، اسید چرب امگا3، کلسیم و فیبر محلول در آب هستند. بهترین شیوه استفاده از ویژگی‌های تغذیه‌ای این لوبیاها تهیه غذاهایی مانند آبگوشت، لوبیا پخته یا عدسی حاوی لوبیا پخته است.

نبض قلبتان با غذاها میزند

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا