• سه‌شنبه 02 مهر 1398 :: 01:16

بررسی ها نشان می دهد موادافزودنی موجود در آدامس می تواند موجب ابتلا به سرطان روده شود.

آدامس

محققان هشدار می‌دهند مواد افزودنی خوراکی که معمولاً به عنوان عامل سفیدکننده در محصولاتی نظیر آدامس و مایونز استفاده می‌شوند می‌توانند منجر به بیماری التهاب روده و سرطان کلورکتال (راست روده) شوند.

مضرات آدامس

در این مطالعه، محققان تأثیرات ماده افزودنی E۱۷۱ (نانوذرات تیتانیوم دی اکسید) را بر سلامت بر روی موش‌ها بررسی کردند.

این ماده افزودنی معمولاً به میزان بالا در مواد خوراکی و برخی داروها به عنوان ماده سفیدکننده استفاده می‌شود.

آدامس زمینه بروز بیماری‌های التهاب روده و سرطان 

محققان دانشگاه سیدنی دریافتند مصرف موادغذایی حاوی E۱۷۱ بر میکروبیوم های روده تأثیر دارد و می‌تواند موجب بروز بیماری‌های نظیر التهاب روده و سرطان کلورکتال شود.

سرطان

«ووسیچ کرزانووسکی»، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «به خوبی اثبات شده است که این ترکیب رژیمی بر فیزیولوژی و سلامت تأثیر دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «یافته های مطالعه ما نشان می‌دهد که مصرف مواد خوراکی حاوی افزودنی E۱۷۱ بر میکروبیوم های روده و همچنین التهاب روده تأثیر گذاشته و می‌تواند منجر به بیماری‌های التهابی روده و سرطان کلورکتال شود.»



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا