• دوشنبه 18 آذر 1398 :: 10:55

در یک مطالعه که بر روی افراد با وزن متعادل انجام شد، مشخص شد هنگامی که افراد آهسته غذای خود را خورده‌اند میزان کالری دریافتی آنان کمتر بوده است.

پرخوری غذای برنج

سریع خوردن غذا موجب افزایش وزن در افراد می‌شود و کسانی که سریع غذا می‌خورند ۱۱۵% احتمال بیشتری دارد که چاق شوند. در یک مطالعه بر روی بیش از ۴۰۰۰ بزرگسال که با سرعت غذا می‌خوردند، مشخص شد که از سن ۲۰سالگی بیشترین میزان افزایش وزن در آنها شروع شده است.

آهسته غذا خوردن به کم خوردن کمک می‌کند

رژیم غذایی

اشتها و خوردن غذا، عمدتاً توسط هورمون‌ها کنترل می‌شود. بعد از غذا، روده ترشح یک هورمون به نام گرلین که گرسنگی را کنترل می‌کند را آغاز و ترشح هورمون سیری را شروع می‌کند. این هورمون به مغز می‌گوید که غذا، خوردید و اشتها را کاهش میدهد و در شما احساس سیری را افزایش می‌دهد و کمک می‌کند که دست از خوردن بکشید. این فرآیند حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد. پس آهسته کردن خوردن به مغز شما زمان کافی می‌دهد تا این سیگنال را دریافت کند.

آهسته خوردن سبب کاهش میزان دریافت کالری می‌شود

در یک مطالعه که بر روی افراد با وزن متعادل انجام شد، مشخص شد هنگامی که افراد آهسته غذای خود را خورده‌اند میزان کالری دریافتی کمتر بوده و همچنین زودتر احساس سیری کرده‌اند. این کاهش در دریافت میزان کالری می‌تواند در دراز مدت سبب کاهش وزن شود.

سایر مزایای آهسته غذا خوردن:

افزایش حس لذت از غذا،
بهبود گوارش و هضم غذ،ا
کمک به جذب بهتر مواد غذایی
احساس آرامش بیشتر
کاهش استرس



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا