• یکشنبه 02 آذر 1399 :: 08:19

طی این مطالعه، متخصصان سلول‌های آلوده به ویروس کرونا را با دمنوش‌های گیاهی مریم گلی، پریلا و گشنیز درمان کردند

چای سبز

دانشمندان انستیتوی ویروس شناسی در دانشگاه دانشگاه دویسبورگ اسن آلمان دریافتند که دمنوش مریم گلی و چای پریلا یک اثر ضد ویروسی دارند که فعالیت ویروس کرونا را کنترل می‌کند.

طی این مطالعه، متخصصان سلول‌های آلوده به ویروس کرونا را با دمنوش‌های گیاهی مریم گلی، پریلا و گشنیز درمان کردند.

نتایج مطالعه نشان داد که حتی درمان سلول‌ها به مدت نیم ساعت با چای مریم گلی و پریلا می‌تواند میزان تولید ویروس کرونا را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

به گفته این ویروس شناسان، می‌توان از این نوشیدنی‌ها برای جلوگیری از کووید ۱۹ استفاده کرد. با این وجود، تأکید شده است که این مطالعه باید توسط دانشمندان دیگر نیز ارزیابی شود.

پیش از این، دانشمندان انستیتوی ویروس شناسی مولکولی در مرکز پزشکی دانشگاه «اُلم» در آلمان به این نتیجه رسیده بودند که توت صحرایی یا قره قاط نیز قادر به سرکوب ویروس کروناست.

یک ویروس شناس، به روزنامه “Fazgliad” گفته بود که برخی از انواع توت‌ها و چای سبز می‌توانند غلظت ویروس کرونا را در بدن انسان کاهش دهند، اما آن را درمان نمی‌کنند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا