• شنبه 20 دی 1399 :: 08:30

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اردبیل گفت: ۲ هزار مددجوی تحت حمایت این نهاد در این استان امسال با دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی صاحب شغل شدند.

پول وام و حقوق

حسین دشتی با بیان اینکه در این مدت بیش از ۷۳۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغال و خودکفایی به مددجویان تحت حمایت پرداخت شده است، افزود: تسهیلات پرداختی از طریق بانک‌های عامل و صندوق امداد ولایت در اختیار مددجویان مستعد اشتغال قرار گرفته تا آنها شغل‌های مورد نظر خود را ایجاد کنند.

او با اشاره به اینکه از این تعداد ۹۶۰ مددجو از طریق طرح “راهبری شغلی” به بازار کار معرفی شده‌اند، بیان کرد: بیش از ۳۳۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال هم برای اجرای طرح راهبری شغلی به کارفرمایان اعطا شده است.

وی با بیان اینکه طرح “راهبران شغلی” برای اثربخشی هر چه بیشتر بر فرصت‌های شغلی ایجاد شده، اجرا می‌شود تا به پایدارسازی اشتغال و درآمد پایدار خانوارهای تحت حمایت کمک کند، اظهارکرد: در این طرح که محور آن کارآفرینی است، مددجویان به کارفرمایان معرفی و آنها در برابر به کارگیری مددجویان وام قرض‌الحسنه ۵۰۰ میلیون ریالی دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به همکاری ۹۳ “راهبر شغلی” با کمیته امداد استان گفت: راهبران شغلی اردبیل در حوزه‌ تولید، خدمات، صنعت، فرش بافی، کشاورزی و دامپروری فعالیت کرده و تاکنون اقدامات قابل توجهی برای توانمندسازی خانوارهای تحت حمایت این نهاد انجام داده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه این افراد پس از شرکت در کارگاه‌های آموزشی فنی و تخصصی و دریافت تسهیلات اشتغال و خودکفایی طرح‌های خود را به مرحله اجرا درآوردند، ادامه داد: امسال تاکنون ۲ هزار نفر از مددجویان استان با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در کارگاه‌های آموزشی شرکت و موفق به اخذ گواهینامه مهارت‌های فنی و تخصصی شدند.

فرش و قالیچه

دشتی با بیان اینکه همکاری‌ و تعامل بانک‌های عامل موجب اشتغال مناسب و پایدار مددجویان شده است، گفت: بر اساس بررسی های صورت گرفته مددجویان جزو خوش‌ حساب‌ترین مشتریان بانک ها بوده و خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد دارای کمترین معوقات بانکی هستند.

وی افزود: خوش‌حسابی در بازپرداخت وام‌ها باعث شده تا بانک‌های عامل بر اساس حسن اعتماد، تسهیلات خود را پس از طی مراحل قانونی در سریع‌ترین زمان ممکن به مددجویان اعطا کنند.

وی آموزش صحیح و حرفه‌آموزی را شرط نخست برای ایجاد اشتغال پایدار دانست و اظهار کرد: این نهاد پس از استعدادسنجی و مهارت آموزی، مددجویان را به بانک‌های عامل معرفی می‌کند که این امر علاوه بر موفقیت در اجرای طرح، موجب شده تا آنها به موقع اقساط خود را پرداخت کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل افزود: این نهاد همچنان نیازمند یاری و کمک های مردم و خیرین برای رسیدگی به امور فقرا و نیازمندان استان است تا بخشی از نیازها و مشکلات اساسی آنها مرتفع گردد.

دشتی اضافه کرد: خیرین از طریق کد آنی‌ پرداخت #۰۴۵*۸۸۷۷* می‌توانند به آسانی کمک‌های خود را به دست خانوارهای بی‌بضاعت استان اردبیل برسانند.

او اظهارامیدواری کرد با مشارکت گسترده خیرین و آحاد مختلف جامعه در طرح‌های حمایتی کمیته امداد استان اردبیل شاهد ریشه‌کنی فقر و محرومیت از جامعه باشیم.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا