• چهارشنبه 24 دی 1399 :: 06:06

نتایج یک تحقیق نشان می دهد که متوسط درآمد سالانه یک خانوار شهری با ۲۴.۴ درصد افزایش از ۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در سال ۱۳۹۷ به ۵۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان در سال ۱۳۹۸ رسیده است.

تراکنش کارتخوان

 

یکی از اساسی ترین مطالعات آماری که به منظور تحقق اهداف مختلف اقتصادی و اجتماعی، در اغلب کشورهای جهان صورت می گیرد، بررسی هزینه و درآمد خانوار است که از طریق آن می توان به چگونگی هزینه ها و درآمدهای خانوار و روند تغییرات آنها و آمار و اطلاعات دیگر پی برد.

در طرح هزینه و درآمد خانوار که توسط مرکز آمار ایران برای مناطق شهری و روستایی به اجرا در می آید، درآمد معادل مجموع درآمد پولی و غیرپولی در نظر گرفته می شود که اجزای مختلفی را در برمی گیرد و الزاما به معنای میزان دریافتی نقدی خانوار طی یک سال نیست.

درآمد خانوار اعم از پولی و غیر پولی از سه بخش درآمد حاصل از مشاغل مزد و حقوق بگیری (عمومی، تعاونی و خصوصی)، مشاغل آزاد کشاورزی و غیر کشاورزی و درآمدهای متفرقه شامل حقوق بازنشستگی، اجاره بهای مسکن شخصی و سایر منابع نظیر درآمد حاصل از حسابهای پس انداز سپرده و سود سهام، کمک هزینه تحصیلی، درآمد حاصل از اجاره منزل، باغ، زمین و کمکهای دریافتی از سازمان های اجتماعی تشکیل شده است.

 

پول وام و حقوق

بر اساس گزارش مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت کار متوسط درآمد سالانه یک خانوار شهری با ۲۴.۴ درصد افزایش از ۴۳۵ میلیون ریال در سال ۱۳۹۷ به ۵۴۱ میلیون ریال در سال ۱۳۹۸ رسیده است.

بیشترین میزان درصد تغییر نسبت به سال گذشته طی سالهای۱۳۹۲تا ۱۳۹۸ مربوط به افزایش درآمد در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۷ بوده است. در این فاصله متوسط درآمد سالانه یک خانوار شهری ۱۷.۶ درصد افزایش داشته است.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا