• چهارشنبه 08 بهمن 1399 :: 06:07

فریبا محمدلو در نشست با مسئولان جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل اظهارکرد: بانوان اردبیلی به خوبی توانسته‌اند در مشاغل خانگی ورود پیدا کنند و فعالیت…

قالی و فرش بافی
فریبا محمدلو در نشست با مسئولان جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل اظهارکرد: بانوان اردبیلی به خوبی توانسته‌اند در مشاغل خانگی ورود پیدا کنند و فعالیت دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل نیز بر برنامه‌های حمایتی ، پرورش و افزایش بانوان توانمند و متخصص در حوزه‌های فرهنگی، هنری، اقتصادی، اجتماعی و سایر بخش‌ها متمرکز شده است.

وی افزود: این دفتر به منظور توانمندسازی و اشتغال بانوان تفاهم‌نامه‌های متعددی را با واحدهای تولیدی منعقد کرده تا زنان سرپرست خانوار و بدسرپرستی که به این دفتر مراجعه می‌کنند، را ساماندهی و زمینه اشتغال آنها را در این واحدها فراهم کند.

او ایجاد بازارچه‌های محلی را از برنامه‌های این دفتر در راستای توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار دانست و گفت: در هفته زن امسال با رعایت پروتکل بهداشتی نمایشگاهی از تولیدات بانوان در حوزه مشاغل خانگی استان در فضای باز برپا خواهد شد.

محمدلو اضافه کرد: اولین مرکز توانمندسازی و نمایشگاه دایمی را نیز با همکاری شهرداری اردبیل و با هدف ایجاد بستر لازم برای ارائه خدمات آموزشی، مهارت افزایی و عرضه محصولات غذایی، صنایع دستی و پوشاک بانوان راه‌اندازی کردیم که به یقین این امر در بهبود معیشت زنان موثر خواهدبود.

وی همچنین طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با ایجاد استقلال مالی و بهبود معیشت خانواده‌ها را عمل موثری در کاهش بخشی از آسیب‌های اجتماعی دانست.

او یکی از علت‌های بروز آسیب‌های اجتماعی را در جامعه مشکلات اقتصادی دانست و افزود: با توجه به وضعیت و تحریم‌های ظالمانه اقتصادی کشور و در راستای خودکفایی لازم است از توانمندی بانوان در تولید محصولات مورد نیاز استفاده شود.

فرش

وی با بیان اینکه با اجرای طرح‌ ملی توسعه مشاغل خانگی، جایگاه و سهم کسب و کارهای خانگی در بازار ارتقاء می‌یابد، تشریح کرد: گسترش سهم بانوان در بازار می‌تواند به بهبود و رونق اقتصاد و کاهش وابستگی کشور کمک کند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل با اشاره به اقدامات و نقش موثر جهاد دانشگاهی در راستای توانمندسازی اقتصادی زنان در اردبیل، تصریح کرد: طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار که به کارفرمایی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری و با نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط جهاد دانشگاهی در اردبیل اجرا شد یکی از برنامه‌های مهم استان بود که ساماندهی بخشی از زنان خود سرپرست و بدسرپرست را به دنبال داشت.

محمدلو ادامه داد: این طرح با برنامه‌ریزی مناسب جهاد دانشگاهی و همکاری دستگاه‌های متولی اشتغال در در سه مرحله شناسایی ظرفیت‌ها، آموزش افراد مستعد و توانمندسازی در جهت فراهم کردن زمینه اشتغال و بهبود معیشت زنان به خوبی در استان اردبیل اجرا شد.

وی به همکاری خوب و موثر جهاد دانشگاهی استان با دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل در آموزش و ارتقای توانمندی‌های زنان اشاره و خاطرنشان کرد: اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی می‌تواند یکی از دغدغه‌های مهم تولیدکنندگان محصولات این مشاغل که اتصال به بازار است را با اتصال متقاضیان کسب و کارهای خانگی به پیشران‌های ملی و استانی حل کند و زمینه رونق اقتصادی و بهبود معیشت و استقلال مالی را فراهم کند.

اشتغال زنان



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا