- جمعه 08 اسفند 1399 :: 10:27
نتایج برخی از مطالعات نشان میدهد که فلاونوئیدها برای محافظت از بدن انسان در برابر آنفلوآنزا و سایر عفونتهای ویروسی، با میکروبهای روده همکاری میکنند.در این مطلب به بررسی خوراکی های مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن پرداختیم.
مطالعهای جدید در مورد ترکیبات گیاهی فلاونوئیدها که دارای طیف وسیعی از فواید سلامتی از جمله مبارزه با ویروسها به ویژه ویروس آنفلونزاست و ضمن تقویت ایمنی بدن، مانع از تکثیر ویروسها میشود، منتشر شده است.
فلاونوئیدها در ببیشتر میوهها و سبزیجات یافت میشوند، اما برخی از آنها حاوی مقادیر بیشتری از این ترکیبات هستند.
نتایج برخی از مطالعات نشان میدهد که فلاونوئیدها برای محافظت از بدن انسان در برابر آنفلوآنزا و سایر عفونتهای ویروسی، با میکروبهای روده همکاری میکنند؛ به گونهای که فرد برای استفاده از فلاونوئیدها به منظور افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عفونت، به میکروبهای مفید روده نیاز دارد.
سیب
سیب در رأس میوههای سرشار از فلاونوئیدها مانند کامفرول و کوئرستین قرار میگیرد و پوست سیب سرشار از لوتئولین است. این ترکیبات ضد عفونت و تکثیر ویروسها از جمله ویروس آنفلوآنزا هستند.
شاه توت
شاه توت به دلیل اینکه حاوی تعداد زیادی فلاونوئید مانند لوتئولین، میریستین، کوئرستین، گالوکاچین، اپی گالوکاتچین، کاتچین و آنتوسیانیدین است به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی شناخته میشود.
پرتقال
فلاونوئیدهای موجود در پرتقال ممکن است به بهبود علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا مانند حالت تهوع و سرفه کمک کند. پرتقال حاوی کوئرستین، آپیژنین و کامفرول است. خوردن آب میوه پرتقال نیز مفید بوده، زیرا حاوی فلاونوئید است و میتواند به درمان عفونتهای ویروسی کمک کند.
شکلات تلخ
یک مطالعه علمی ثابت کرده است که کاکائو دارای اثرات ضد آنفلوآنزا است. این مطالعه نشان داد که شکلات تلخ سرشار ازانواع فلاونوئید مانند کاتچین، پروسیانیدین و اپی کاتچین غنی است.