- چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 :: 10:55
در این مطالعه گفته شده است که پخت گوجه فرنگی با استفاده از روغن باعث افزایش جذب لیکوپن در بدن میشود، بنابراین سوپ و باساتا گزینههای خوبی هستند.
یک مطالعه علمی ثابت کرده است که مصرف مستمر گوجه فرنگی ۵۹٪ خطر سکته مغزی را کاهش میدهد.
این مطالعه علمی که در ژورنال “نیورولوژی” انگلیس منتشر شده است، توانایی گوجه فرنگی را در کاهش خطر سکته مغزی تا ۵۹ ٪ در صورت مصرف مستمر ثابت کرده است.
این مطالعه تأکید میکند در افرادی که بالاترین میزان “لیکوپن” در خون را دارند، مادهای که توسط “رنگ قرمز موجود در گوجه فرنگی” تأمین میشود، خطر سکته مغزی ناشی از لخته شدن خون در ۱۲ سال آینده به طور قابل توجهی کمتر خواهد بود.
این مطالعه بر نقش لیکوپن در معالجه بیماریهای قلبی عروقی تأکید کرده و نشان میدهد که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است.
در این مطالعه گفته شده است که پخت گوجه فرنگی با استفاده از روغن باعث افزایش جذب لیکوپن در بدن میشود، بنابراین سوپ و باساتا گزینههای خوبی هستند.
-
آشنایی بیشتر با علم داروسازی
-
چگونه در زمستان سفری لذت بخش داشته باشیم؟
-
خطاهای عجیب ذهن
-
بهترین خوراکی شب یلدا
-
تهدیدهایی که هر دانشجو را هدف گرفته است
-
پیدا کردن استعدادها و شکوفایی فردی
-
آمریکاییها در جمعه سیاه چقدر کالا خریدند؟
-
شروع تبهکاری با موتورسیکلت
-
چاپ آگهی مفقودی جواز کسب
-
بعد از ورشکستگی انگیزه ندارم، چه کنم؟
-
تفاوت اونس با مثقال طلا
-
چگونه برای موفقشدن انگیزه خود را حفظ کنیم؟
-
کسب و کار اینترنتی از استراتژی تا سود
-
چاپ مفقودی پروانه اشتغال در روزنامه
-
تاثیر شخصیت بر انتخاب شغل
-
چاپ آگهی مفقودی برگ سبز خودرو
-
با همکار مغرور چه کنم؟
-
۳ کار افراد موفق قبل از ۸ صبح
-
چرا نمی توانیم پس انداز کنیم؟
-
۱۰ روش برای تشخیص تخفیفهای دروغین