• یکشنبه 24 مرداد 1400 :: 03:07

کارشناس بهداشت محیط بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج اشاره‌ای نیز به اهمیت شست و شوی دست‌ها در مواقع ضروری داشت و گفت: شستن دست‌ها قبل و بعد از مراقبت‌های پرستاری و پزشکی، تماس با دارو و غذای بیمار، قبل و بعد از پوشیدن دستکش و نیز پس از تماس با ترشحات بیمار و سرویس بهداشتی لازم و ضروری است.

دست

حمید حکمت منش، زمان استاندارد شستشوی صحیح دست‌ها را ۱ تا ۲ دقیقه دانست و افزود: برای شستن دست‌ها باید ابتدا حلقه و یا ساعت را از دست خارج و آب را در فشار و دمای مناسب تنظیم می‌کنیم، سپس دست‌ها را به طور کامل خیس کرده و مقدار ۵ تا ۱۰ سی سی صابون مایع در کف دست‌ها می‌ریزیم و دست‌ها را به هم می‌مالیم.
وی با اشاره به اینکه شستن دست‌ها باید با حرکات مالشی و دورانی آغاز شود،گفت: سپس کف دست راست را به پشت دست چپ و بالعکس و نیز کف دست‌ها را به هم می‌کشیم به نحوی که انگشتان بین هم قرار گرفته و به هم ساییده شوند.
حکمت منش گفت: پشت انگشتان دست راست را در کف دست چپ و بالعکس قرار می‌دهیم بگونه‌ای که انگشتان به حالت قفل شدن در هم قرار گیرند، سپس با کف یک دست انگشت شست دست دیگر را به صورت چرخشی و نوک انگشتان یک دست را در کف دست دیگر فشار و با حرکت چرخشی کاملا شستشو و تمیز می‌کنیم.
وی ادامه داد: در پایان مچ هر دو دست را شسته و دست‌ها را کاملا آبکشی و با دستمال کاغذی خشک می‌کنیم.
کارشناس بهداشت محیط بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج اشاره‌ای نیز به اهمیت شست و شوی دست‌ها در مواقع ضروری داشت و گفت: شستن دست‌ها قبل و بعد از مراقبت‌های پرستاری و پزشکی، تماس با دارو و غذای بیمار، قبل و بعد از پوشیدن دستکش و نیز پس از تماس با ترشحات بیمار و سرویس بهداشتی لازم و ضروری است.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام سجاد یاسوج، حمید حکمت منش در پایان تاکید کرد: پوشیدن دست کش به هیچ عنوان جایگزین شستشوی دست نمی‌شود و بهتر است با رعایت اصول بهداشتی به فکر سلامتی خود و دیگران باشیم



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا