- سهشنبه 20 مهر 1400 :: 04:41
پوست پیاز کاربردهای بسیار زیادی دارد .در این مطلب به بررسی این کاربردها پرداختیم
گیاهان به طور طبیعی ساکن میباشند، و هر چیزی که برای حمایت و محافظت از خود نیاز دارند، خودشان تولید میکنند ازاین رو منطقی به نظر میرسد که تمرکز خواص محافظتی خود را در لایه بیرونی که بیشتر در معرض آسیبهای محیطی است، بگذارند.
پوست بیرونی سیر و پیاز منبعی غنی از ویتامینهای A,C,E و سرشار از آنتی اکسیدانها است؛ پوست سیر ضمنا منبع فلاونوئید مخصوصا نوع کوئرستین است که آنتی اکسیدان و آنتی بیوتیکی قوی میباشد. پوست کندن سیر آنتی اکسیدان فنیل پروپانوئید را از بین میبرد که میتواند از قلب محافظت کند و همزمان با مبارزه با پروسه پیری، سیستم ایمنی بدن را بهبود میبخشد و کلسترول خون را پایین میآورد پس چنانچه پوست سیر را در بین محصولات سلامتی در بازار دیدید، تعجب نکنید.
نکته مهم:برای استفاده بیشتر از فواید سیر و پیاز، تا جایی که ممکن است از نوع ارگانیک آنها استفاده کنید تا از سموم آفت کش که بر روی لایه بیرونی سبزیجات استفاده میشود، دوری کنید؛ حال به بررسی کاربردهای پوست پیاز و سیر میپردازیم.
مهمترین کاربردهای پوست پیاز و سیر در خانه داری
میتوانید برای اضافه کردن مواد مغذی بیشتر به سوپ، خورشت و آب گوشت از پوست پیاز و سیر استفاده کنید. بعد از مدتی پوست کاغذی را از غذا خارج کنید.
یک قاشق چایخوری پوست پودر شده پیاز را به خمیر نان خانگی اضافه کنید تا طعمی ملایم و مواد مغذی بیشتری به آن بدهید.
خواص دمنوش پوست پیاز
پوست پیاز را ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا یک دم کرده تهیه کنید. محلول را صاف کنید و پیش از خواب بنوشید تا گرفتگی ماهیچهها بهتر شود.
به دلیل خاصیت خواب آوری، یک فنجان چای پوست پیاز دم کنید. خیلی راحت آب جوش را روی مقداری پوست پیاز بریزید و درپوش ظرف را گذاشته، اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه همانگونه بماند. چای را صاف کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
پوست سیر و پیاز به کود مواد مغذی اضافه میکند