• چهارشنبه 09 آبان 1397 :: 01:48

در این هفته قیمت قند معادل ۰.۱ درصد، روغن نباتی جامد ۰.۳ درصد و روغن نباتی مایع ۳.۸ درصد افزایش داشت. بهای شکر و چای خارجی ثابت بود.

براساس اعلام بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به ۷ آبان ماه سال جاری نشان می‌دهد قیمت ۶ گروه کالایی در این مدت با افزایش همراه بود در این میان ۴ گروه کالایی روند کاهشی به خود گرفت و یک گروه کالایی تغییر قیمت نداشت.

در هفته مورد بررسی نرخ لبنیات ۱ درصد، برنج ۰.۸ درصد، حبوب ۱ درصد، قند و شکر ۰.۱ درصد، تخم مرغ ۰.۱ درصد، و روغن نباتی ۲.۹ درصد افزایش و قیمت میوه‌های تازه ۳.۲ درصد، سبزی‌های تازه ۰.۱ درصد گوشت قرمز ۰.۳ درصد و گوشت مرغ ۰.۵ درصد نسبت به هفته قبل کاهش یافت.

برنج و حبوب

در هفته مورد بررسی در گروه برنج، بهای برنج وارداتی غیرتایلندی معادل ۱.۱ درصد و برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب ۰.۸ درصد و ۰.۴ درصد افزایش یافت. در گروه حبوب قیمت تمام اقلام بین ۰.۱ درصد تا ۷.۱ درصد افزایش داشت.

برنج

لبنیات و تخم مرغ

همچنین در این هفته در گروه لبنیات قیمت پنیر پاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل ۲.۷ درصد و شیر پاستوریزه ۲.۱ درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.

قیمت تخم مرغ معادل ۰.۱ درصد افزایش داشت و شانه‌ای ۱۳۸ هزار تا ۲۱۰ هزار ریال فروش می‌رفت.

میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد گزارش، میوه‌فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه بهای هلو معادل ۴.۷ درصد، خربزه ۳.۱ درصد و هندوانه ۰.۶ درصد افزایش، ولی قیمت سایر اقلام بین ۰.۳ درصد تا ۱۷.۱ درصد کاهش یافت.

میوه

در گروه سبزی‌های تازه بهای گوجه فرنگی معادل ۴.۷ درصد، سیب زمینی ۸.۱ درصد، لوبیا سبز ۶.۲ درصد و سبزی‌های برگی ۰.۷ درصد کاهش، ولی قیمت سایر اقلام بین ۱.۳ درصد تا ۸.۴ درصد افزایش داشت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد بررسی بهای گوشت گوسفند معادل ۰.۲ درصد، گوشت تازه گاو و گوساله ۰.۷ درصد و گوشت مرغ ۰.۵ درصد کاهش یافت.

 

کشتارگاه مرغ

قند، شکر، چای و روغن نباتی

همچنین در این هفته قیمت قند معادل ۰.۱ درصد، روغن نباتی جامد ۰.۳ درصد و روغن نباتی مایع ۳.۸ درصد افزایش داشت. بهای شکر و چای خارجی ثابت بود.

متوسط قیمت خرده فروشی در هفته منتهی به چهارم آبان ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد که لبنیات ۵۲.۲ درصد، تخم مرغ ۴۴.۷ درصد، برنج ۲۰.۶ درصد، حبوب ۱۳.۶ درصد، میوه‌های تازه ۵۵.۱ درصد، سبزی‌های تازه ۳۷.۶ درصد، گوشت قرمز ۴۱ درصد، گوشت مرغ ۳۰.۳ درصد، چای ۲۳ درصد، روغن نباتی ۳۷.۹ درصد و قند و شکر ۳۴ درصد افزایش یافته است.

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا