- جمعه 22 اسفند 1399 :: 07:08
گل کلم، فرم اصلاح شده کلم از خانواده کلمیان است. کلم بروکلی، کلم و کلم بروکسل از دیگر سبزی های این خانواده است. سبزی های سبز که به طور معمول به عنوان سبزیجات چلیپایی شناخته می شوند دارای مواد مغذی بسیار خوبی مانند فولات، ویتامین K و فیبر که دارای فواید شگفت انگیزی برای سلامتی هستند. متاسفانه، مصرف بیش از حد این سبزیجات نیز منجر به بروز مشکلات گوارشی می شود زیرا هضم سبزیجات چلیپایی به ویژه هنگامی که به صورت خام مصرف می شوند سخت است، بنابراین به راحتی منجر به مشکل نفخ یا گاز معده می شوند.
تایمزسوفاندیا، گل کلم منجر به بروز ناراحتی دستگاه گوارش می شود.
گل کلم، فرم اصلاح شده کلم از خانواده کلمیان است. کلم بروکلی، کلم و کلم بروکسل از دیگر سبزی های این خانواده است. سبزی های سبز که به طور معمول به عنوان سبزیجات چلیپایی شناخته می شوند دارای مواد مغذی بسیار خوبی مانند فولات، ویتامین K و فیبر که دارای فواید شگفت انگیزی برای سلامتی هستند. متاسفانه، مصرف بیش از حد این سبزیجات نیز منجر به بروز مشکلات گوارشی می شود زیرا هضم سبزیجات چلیپایی به ویژه هنگامی که به صورت خام مصرف می شوند سخت است، بنابراین به راحتی منجر به مشکل نفخ یا گاز معده می شوند.
مشکل مصرف گل کلم
انواع سبزیجات چلیپایی حاوی رافینوز نوعی کربوهیدرات است. رافینوز به طور طبیعی در برخی از گیاهان وجود دارد، اما بدن ما به آنزیم مناسبی برای کمک به تجزیه آن مجهز نیست به این معنی هنگامی که مواد غذایی حاوی این کربوهیدرات را مصرف می کنید به صورت هضم نشده از روده کوچک وارد روده بزرگ می شود که باکتری های موجود در آن شروع به تخمیر آن می کنند که باعث تولید نفخ و گاز می شود. این همه ماجرا نیست، همچنین گل کلم مواد شیمیایی حاوی گوگرد به نام گلوکوسینولات است، هنگامی که این مواد شیمیایی در معده تجزیه می شوند ترکیباتی مانند سولفید هیدروژن ایجاد می کنند که دلیل اصلی باد بدبوی شکم است که بعد از خوردن گل کلم تولید می شود.
روش صحیح خوردن گل کلم
گل کلم، فرم اصلاح شده کلم از خانواده کلمیان است. کلم بروکلی، کلم و کلم بروکسل از دیگر سبزی های این خانواده است. سبزی های سبز که به طور معمول به عنوان سبزیجات چلیپایی شناخته می شوند دارای مواد مغذی بسیار خوبی مانند فولات، ویتامین K و فیبر که دارای فواید شگفت انگیزی برای سلامتی هستند. متاسفانه، مصرف بیش از حد این سبزیجات نیز منجر به بروز مشکلات گوارشی می شود زیرا هضم سبزیجات چلیپایی به ویژه هنگامی که به صورت خام مصرف می شوند سخت است، بنابراین به راحتی منجر به مشکل نفخ یا گاز معده می شوند.