- شنبه 20 فروردین 1401 :: 11:45
تپش قلب خود می تواند به دلیل حساسیت غذایی اگر که پس از خوردن برخی از غذاها دچار آن شوید، باشد.
چرا بعد از خوردن غذا دچار تپش قلب می شویم؟
بعضی افراد با خوردن غذاهای سنگین که دارای قند، چربی، یا کربوهیدرات هستند، دچار تپش قلب بعد از غذا خوردن می شوند، همچنین غذاهای سرشار از مونوسدیم گلوتامات (MSG) زیاد، نیترات یا سدیم هم می تواند سبب بروز تپش قلب شود.
تپش قلب خود می تواند به دلیل حساسیت غذایی اگر که پس از خوردن برخی از غذاها دچار آن شوید، باشد. داشتن یک دفترچه برای یادداشت مواد غذایی که مصرف می کنید می تواند به شما کمک کند تا بفهمید که کی و کجا از مصرف و خوردن کدام غذاها اجتناب کنید.
تپش قلب همچنین می تواند با بیماری قلبی هم نیز مرتبط باشد. انواع بیماری های قلبی مرتبط با تپش قلب عبارتند از:
اولین سکته قلبی
بیماری عروقی کرونر
نارسایی قلبی
مشکلات دریچه قلب
مشکلات عضلات قلب
چرا بعد از خوردن غذا دچار تپش قلب می شویم؟
-
تغییر کسبوکار با ضربالمثل سرخپوستی
-
فقط چند قدم تا موفقیت شما
-
چرا برخی روزها انگیزه تغییر در ما بیشتر میشود؟
-
پیش بینی قیمت طلا در روزهای آینده
-
آسیبهای مغرور بودن
-
انواع چاپ آگهی مفقودی در روزنامه
-
چاپ آگهی مفقودی سند کمپانی خودرو
-
مراحل دستیابی به مدل خلاقانه
-
رابطه خوش بینی با پس انداز
-
کاربردهای «سقلمه» در بورس
-
از علائم اعتیاد به کار تا ترک آن
-
چاپ آگهی دعوت به مجمع در روزنامه
-
معرفی رشته مهندسی نفت
-
بازگشت از شرایط سخت اخراج شدن
-
روش استعلام خلافی خودرو
-
چه کنم فروشم بیشتر شود؟
-
فایده پول توجیبی دادن به فرزندان
-
برای گرفتن مدرک تحصیلی گم شده از کجا شروع کنیم؟
-
ویژگی های گفتوگوی منطقمحور
-
آشنایی با شغل عطرسازی
-
5 توصیه مفید برای زنان سالمند
-
ساختن خاطرات شیرین برای روزه اولیها
-
اشعه مایکروویو واقعا سرطان زا است؟
-
5 روش برای ترغیب کودک به درس
-
6 نشانه کودک لوس
-
5 راه جذب فرصتهای خوب
-
6 نکته مهم موقع استفاده از ظروف تفلون
-
ویتامینی برای جلوگیری از سرماخوردگی
-
رهایی از ریزش مو با 6 ترفند خانگی
-
درمان لکه های پوستی با شربت آبغوره