• دوشنبه 29 شهریور 1400 :: 03:13

واکسن سینوفارم و واکسن آسترازنکا واکسن های هستند که با دو پلاتفورم کاملا متفاوت ساخته شده اند.سینوفارم از ویروس کشته شده کووید ساخته شده ولی در آسترازنکا قسمتی از پروتئین اس ویروس روی ناقل آدنوویروس سوارشده که به بدن تزریق می شود.

واکسن

عاطفه عابدینی، رئیس اورژانس بیمارستان مسیح دانشوری گفت: این دو با پلتفرم‌های کاملا متفاوتی ساخته شده‌اند. سینوفارم از ویروس کشته شده کووید ساخته شده ولی در آسترازنکا قسمتی از پروتئین اس ویروس روی ناقل آدنوویروس سوارشده که به بدن تزریق می شود. آسترازنکا به دلیل محتوای خود می‌تواند علائم شدیدتری مثل تب و لرز را در بدن ایجاد کند که البته به معنای افزایش تاثیر آن نیست. واکسن سینوفارم عوارض کمتری دارد که تزریق آن به ویژه برای افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای و نقص ایمنی هستند توصیه شده است.

رئیس بخش اورژانس بیمارستان مسیح دانشوری در پاسخ به اینکه تزریق سینوفارم برای طیف سنی 12 تا 18 سال تاییدیه بهداشت جهانی را دارد؟ گفت: برای واکسیناسیون زیر 18 سال در سراسر دنیا چندین واکسن تایید شده که در گروه‌های مختلف وجود دارند که یکی از آنها واکسن‌های گروه MRNA، سینوفارم و واکسن مشترک ایران و کوبا است. واکسن مشترک ایران و کوبا به مقدار کافی وجود ندارد اما سینوفارم هم مجوزهای لازم را دارد و می‌توان آن را برای این طیف سنی تزریق کرد. این واکسن در چین هم برای کودکان 12 تا 18 سال استفاده شده است.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا