• یکشنبه 20 آبان 1403 :: 01:53

طبق تحقیقات جدید​​​​​​​ صندلی نشینی بدون وقفه برای قلب، مفاصل، عضلات، متابولیسم و سلامت روان مضر است.

کارمندان صندلی نشین مواظب باشند

انجمن قلب آمریکا اشاره می‌کند نشستن طولانی مدت خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی یا سکته مغزی را افزایش می‌دهد؛ این موضوع حتی برای کسانی که به طور منظم ورزش می‌کنند نیز صادق است. حتی ۳۰ دقیقه نشستن مداوم هم می‌تواند بر عملکرد عروق خونی تاثیر بگذارد؛ هر چه طول زمان نشستن بیشتر شود، خطرات قلبی و عروقی نیز به همان اندازه بیشتر می‌شود اما این تمام ماجرا نیست.

نیاز به تمرینات هوازی| واقعیت این است که اگر در طول روز زیاد می‌نشینید، ۱۵۰ دقیقه فعالیت هوازی متوسط و تمرینات قدرتی در هفته ممکن است، باعث کاهش آثار آن شود. هر چه بیشتر بنشینید، به ورزش بیشتری نیاز دارید.

مشکلات قند خون و چربی| با گذشت زمان، سبک زندگی بی‌تحرک می‌تواند بر توانایی بدن در تنظیم قند خون و تجزیه چربی تاثیر بگذارد و به طور بالقوه منجر به افزایش وزن و دیابت نوع ۲ شود. در نهایت، نشستن بر خلق و خو و شناخت تاثیر می‌گذارد و احتمال افسردگی و اضطراب را افزایش می‌دهد.

بروز کمر درد| نشستن طولانی مدت با بروز کمردرد نیز در ارتباط است. مطالعات کوچک نشان می‌دهد ارتفاع دیسک کمر ممکن است پس از ۴ ساعت نشستن بدون وقفه فشرده شود. علاوه بر این، ماهیچه‌های بزرگ ساق پا و گلوتئال می‌توانند ضعیف و باعث درد کمر یا زانو شوند. نشستن نیز انرژی زیادی نمی‌سوزاند.

برخی از شواهد نشان می‌دهد که نیاز به ورزش حتی می‌تواند به ۶۰ دقیقه در روز افزایش یابد. اگر نمی‌توانید زمان زیادی را در طول روز به ورزش کردن اختصاص دهید، سعی کنید حرکات کوچکی را در طول روز به برنامه خود اضافه کنید. برخی از تمرینات پشت میز برای حرکت دادن مفاصل و عضلات حتی در محل کار نیز بسیار مناسب هستند. حتی می‌توانید ضربان قلب خود را با ۲ تا ۵دقیقه پیاده روی در هر ساعت یا بالا و پایین رفتن از پله‌ها بالا ببرید.

کارمند شرکت



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا