- شنبه 20 فروردین 1401 :: 11:45
تپش قلب خود می تواند به دلیل حساسیت غذایی اگر که پس از خوردن برخی از غذاها دچار آن شوید، باشد.
چرا بعد از خوردن غذا دچار تپش قلب می شویم؟
بعضی افراد با خوردن غذاهای سنگین که دارای قند، چربی، یا کربوهیدرات هستند، دچار تپش قلب بعد از غذا خوردن می شوند، همچنین غذاهای سرشار از مونوسدیم گلوتامات (MSG) زیاد، نیترات یا سدیم هم می تواند سبب بروز تپش قلب شود.
تپش قلب خود می تواند به دلیل حساسیت غذایی اگر که پس از خوردن برخی از غذاها دچار آن شوید، باشد. داشتن یک دفترچه برای یادداشت مواد غذایی که مصرف می کنید می تواند به شما کمک کند تا بفهمید که کی و کجا از مصرف و خوردن کدام غذاها اجتناب کنید.
تپش قلب همچنین می تواند با بیماری قلبی هم نیز مرتبط باشد. انواع بیماری های قلبی مرتبط با تپش قلب عبارتند از:
اولین سکته قلبی
بیماری عروقی کرونر
نارسایی قلبی
مشکلات دریچه قلب
مشکلات عضلات قلب
چرا بعد از خوردن غذا دچار تپش قلب می شویم؟
-
تاکید مدیرعامل روسنفت بر امنیت تامین انرژی چین از روسیه
-
راه های محافظت از سلامت روان
-
استراتژیهای موفق برای دستیابی به اهداف
-
تسمه محرک خودرو چه وظیفه ای دارد؟
-
برای گرفتن مدرک تحصیلی گم شده از کجا شروع کنیم؟
-
5 موضوع مالی که کودکان باید بدانند
-
رصد آخرین نوسانات بازار دلار
-
بورس از نگاه کارشناسان بازار سرمایه
-
آخرین نوسانات قیمتی در بازار موبایل
-
پیش بینی قیمت طلا در روزهای آینده
-
تعزیه خوانی از کجا آمده است؟
-
اصلی ترین مهارت های شغلی
-
سوگواری چیست و چرا مهم است؟
-
عزاداری در ماه محرم
-
پیراهن مشکی لاکچری در بازار
-
تا چشم کار میکند نمادهای محرم است
-
گزارش روز از بازار خودرو
-
همه چیز در مورد بیت کوین
-
از مذاکره برجام چه خبر؟
-
در بازار بورس چه گذشت؟