- شنبه 20 فروردین 1401 :: 11:45
تپش قلب خود می تواند به دلیل حساسیت غذایی اگر که پس از خوردن برخی از غذاها دچار آن شوید، باشد.
چرا بعد از خوردن غذا دچار تپش قلب می شویم؟
بعضی افراد با خوردن غذاهای سنگین که دارای قند، چربی، یا کربوهیدرات هستند، دچار تپش قلب بعد از غذا خوردن می شوند، همچنین غذاهای سرشار از مونوسدیم گلوتامات (MSG) زیاد، نیترات یا سدیم هم می تواند سبب بروز تپش قلب شود.
تپش قلب خود می تواند به دلیل حساسیت غذایی اگر که پس از خوردن برخی از غذاها دچار آن شوید، باشد. داشتن یک دفترچه برای یادداشت مواد غذایی که مصرف می کنید می تواند به شما کمک کند تا بفهمید که کی و کجا از مصرف و خوردن کدام غذاها اجتناب کنید.
تپش قلب همچنین می تواند با بیماری قلبی هم نیز مرتبط باشد. انواع بیماری های قلبی مرتبط با تپش قلب عبارتند از:
اولین سکته قلبی
بیماری عروقی کرونر
نارسایی قلبی
مشکلات دریچه قلب
مشکلات عضلات قلب
چرا بعد از خوردن غذا دچار تپش قلب می شویم؟
-
قیمت دلار و یورو در بازار
-
در بازار مرغ چه خبر است؟
-
قیمت سکه و طلا در بازار امروز
-
قیمت انواع خودرو در بازار
-
قیمت طلا در بازارهای جهانی
-
چه خبر از یارانه معیشتی
-
پیش بینی قیمت طلا در روزهای آینده
-
گزارش روز از بازار خودرو
-
آخرین وضعیت قیمت اوراق مسکن
-
پیش بینی قیمت دلار در بازار
-
قیمت نفت در بازار جهانی
-
رصد آخرین نوسانات بازار دلار
-
پیش بینی قیمت خودرو
-
وضعیت متفاوت بازار سهام ایران با جهان
-
از مذاکرت برجام چه خبر؟
-
فرمان واردات خودرو به کدام سو می چرخد؟
-
بورس از نگاه کارشناسان بازار سرمایه
-
در بازار بورس چه گذشت؟
-
بازنشستگان تامین اجتماعی بخوانند
-
ثبت نام کنندگان طرح مسکن ملی بخوانند