- شنبه 20 فروردین 1401 :: 11:45
تپش قلب خود می تواند به دلیل حساسیت غذایی اگر که پس از خوردن برخی از غذاها دچار آن شوید، باشد.
چرا بعد از خوردن غذا دچار تپش قلب می شویم؟
بعضی افراد با خوردن غذاهای سنگین که دارای قند، چربی، یا کربوهیدرات هستند، دچار تپش قلب بعد از غذا خوردن می شوند، همچنین غذاهای سرشار از مونوسدیم گلوتامات (MSG) زیاد، نیترات یا سدیم هم می تواند سبب بروز تپش قلب شود.
تپش قلب خود می تواند به دلیل حساسیت غذایی اگر که پس از خوردن برخی از غذاها دچار آن شوید، باشد. داشتن یک دفترچه برای یادداشت مواد غذایی که مصرف می کنید می تواند به شما کمک کند تا بفهمید که کی و کجا از مصرف و خوردن کدام غذاها اجتناب کنید.
تپش قلب همچنین می تواند با بیماری قلبی هم نیز مرتبط باشد. انواع بیماری های قلبی مرتبط با تپش قلب عبارتند از:
اولین سکته قلبی
بیماری عروقی کرونر
نارسایی قلبی
مشکلات دریچه قلب
مشکلات عضلات قلب
چرا بعد از خوردن غذا دچار تپش قلب می شویم؟
-
قیمت سکه و طلا در بازار امروز
-
تصویب توسعه 17 هکتاری شهرک صنعتی اردبیل 2
-
چاپ آگهی مفقودی در روزنامه سراسری کثیرالانتشار
-
گزارش روز از بازار طلا
-
قیمت نفت در بازار جهانی
-
آخرین وضعیت قیمت اوراق مسکن
-
پیش بینی قیمت طلا در روزهای آینده
-
پیش بینی بازار بورس
-
آخرین اخبار بازار خودرو
-
وضعیت شرکت ریخته گری ایران با نماد «خریخت»
-
سوخت رسانی شبانه روزی به مناطق برفی اردبیل
-
کارت سوخت چه افرادی غیر فعال می شود؟
-
پیش بینی قیمت های ارز دیجیتال
-
پیش بینی قیمت سکه
-
وضعیت شرکت لامیران در بازار سرمایه
-
رصد آخرین نوسانات بازار دلار
-
افت و خیز شاخص سهام در بازار بورس
-
وضعیت بازار خودرو
-
آخرین خبرها از وضعیت بازار ارز
-
گزارش روز از بازار خودرو
-
خواص خرمالو در دوران شیردهی
-
تأثیرات هرزهنگاری بر روابط عاطفی و جنسی
-
وضعیت جوی هوا در روزهای آینده
-
چاپ آگهی مفقودی برگ سبز خودرو
-
بهترین دمنوش ها برای رهایی از شر سرماخوردگی
-
راهکاری ساده برای رفع سردردهای میگرنی
-
دلایل خارش شدید پوست
-
پس از کشیدن دندان چه چیزی باید بخورید؟
-
بهترین خوراکی ها برای فصل سرما
-
نوشیدنی برای تقویت سیستم ایمنی