• شنبه 20 فروردین 1401 :: 11:45

تپش قلب خود می تواند به دلیل حساسیت غذایی اگر که پس از خوردن برخی از غذاها دچار آن شوید، باشد.

چرا بعد از خوردن غذا دچار تپش قلب می شویم؟

چرا بعد از خوردن غذا دچار تپش قلب می شویم؟

بعضی افراد با خوردن غذاهای سنگین که دارای قند، چربی، یا کربوهیدرات هستند، دچار تپش قلب بعد از غذا خوردن می شوند، همچنین غذاهای سرشار از مونوسدیم گلوتامات (MSG) زیاد، نیترات یا سدیم هم می تواند سبب بروز تپش قلب شود.

تپش قلب خود می تواند به دلیل حساسیت غذایی اگر که پس از خوردن برخی از غذاها دچار آن شوید، باشد. داشتن یک دفترچه برای یادداشت مواد غذایی که مصرف می کنید می تواند به شما کمک کند تا بفهمید که کی و کجا از مصرف و خوردن کدام غذاها اجتناب کنید.

تپش قلب همچنین می تواند با بیماری قلبی هم نیز مرتبط باشد. انواع بیماری های قلبی مرتبط با تپش قلب عبارتند از:

اولین سکته قلبی
بیماری عروقی کرونر
نارسایی قلبی
مشکلات دریچه قلب
مشکلات عضلات قلب

چرا بعد از خوردن غذا دچار تپش قلب می شویم؟

چرا بعد از خوردن غذا دچار تپش قلب می شویم؟



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا