• سه‌شنبه 12 مرداد 1400 :: 03:14

مصرف میوه‌ها از جمله هندوانه در تامین رطوبت مورد نیاز بدن نقش دارد. 90 درصد هندوانه از آب تشکیل شده و از طرفی مقدار بسیار کمی کالری دارد که انتخاب خوبی برای طرفداران تناسب اندام نیز خواهد بود.

هندوانه

هندوانه منبع غنی از ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی نظیر پتاسیم است. دانه‌های هندوانه نیز مغذی و سرشار از پروتئین، منیزیم، چربی‌های مفید و ویتامین‌های گروه B هستند. در ادامه این مطلب به 3 فایده عادت به خوردن این میوه پرداخته ایم که به ترتیب عبارتند از:

 

1. حفظ سلامت قلب

هندوانه منبع غنی از سیترولین است که اسید آمینه پیش‌ساز آرژنین محسوب می شود. آرژنین عملکرد عروق خونی را بهبود می‌بخشد و قدرت اتساع آنها را افزایش می‌دهد. سیترولین نقش موثری در بهبود ایمنی بدن نیز دارد. ترکیبات مفید هندوانه به محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب ناشی از استرس اکسایشی کمک می‌کند و خطر بروز بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد. مطالعات نشان می‌دهد مصرف این میوه در تنظیم فشار خون افراد چاق نیز تاثیر دارد. البته این فواید به‌خصوص در مورد خانم‌های یائسه بارزتر است.

2. تاثیرات ضدالتهابی

لیکوپن که باعث رنگ قرمز هندوانه است، التهابات بدن را کاهش می‌دهد و فعالیت رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کند. کولین ریزمغذی دیگر هندوانه است که همانند لیکوپن سطح التهابات را کم می‌کند و سلامت عمومی و احساس نشاط را در فرد مصرف کننده ایجاد می کند.

3. تامین رطوبت بدن

مصرف میوه‌ها از جمله هندوانه در تامین رطوبت مورد نیاز بدن نقش دارد. 90 درصد هندوانه از آب تشکیل شده و از طرفی مقدار بسیار کمی کالری دارد که انتخاب خوبی برای طرفداران تناسب اندام نیز خواهد بود. البته می‌توان آب هندوانه را همراه با چند برگ نعناع به‌‌عنوان میان‌وعده نیز میل کرد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا