• شنبه 11 بهمن 1399 :: 07:14

این روزها با ایجاد ثبات در بازار ارز، قیمت‌ها در بازار خودرو نیز به ثبات رسیده و فعالان بازار پیش بینی می‌کنند، این ثبات نرخ‌ها در بازار شب عید نیز حاکم باشد.

خودرو سمند

 

با آرام گرفتن نوسانات بازار ارز، قیمت‌ها در بازار خودرو نیز تا حدی ثابت مانده و در این شرایط با توجه به اینکه پیش‌بینی خاصی برای افزایش قیمت خودرو در بازار نمی‌شود، تقاضای کاذب برای خرید خودرو در بازار تقریباً حذف شده است.

بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد، قیمت‌ها طی روزهای اخیر تقریباً ثابت بوده و تغییر قابل توجهی در بازار اتفاق نیفتاده است.

بر این اساس، در حال حاضر قیمت هر دستگاه سایپا 131 در بازار بین 97 تا 102 میلیون تومان اعلام می‌شود، هر چند اکثر معاملات با قیمت کمتر از 100 میلیون تومان صورت می‌گیرد.

همچنین قیمت پژو 206 تیپ 2 در بازار حدود 179 تا 182 میلیون تومان اعلام می‌شود و در مورد پژو 207 دنده‌ای نیز قیمت 268 تا 271 میلیون تومان به مشتریان اعلام می‌شود.

 

خودرو

 

در حال حاضر تقاضای کاذب در بازار خودرو فروکش کرده و تقاضایی برای سرمایه‌گذاری جهت خرید خودرو و فروش آن در بازار شب عید وجود ندارد.

همچنین در بازار تیبا صندوق دار با قیمت 108 تا 110 میلیون تومان عرضه می‌شود و قیمت سمند LX بین 172 تا 16 میلیون تومان و قیمت پژو پارس نیز حدود 195 میلیون تومان است.

در حال حاضر هر دستگاه پژو 405 نیز در بازار با قیمت 177 میلیون تومان به مشتریان عرضه می‌شود و در مورد ساندرو استپ‌وی مدل 98 نیز باید به قیمت 450 میلیون تومانی این خودرو در بازار اشاره کنیم. قیمت ساندرو معمولی نیز در بازار حدود 420 میلیون تومان است.

 

خودرو

 

ادامه ثبات در بازار شب عید

فعالان بازار با اشاره به ثبات نسبی قیمت در بازار معتقدند این ثبات قیمتی تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

در این مورد سعید مؤتمنی رئیس اتحادیه نمایشگا‌ه‌داران خودرو با بیان اینکه قیمت‌های خودرو در بازار نسبت به هفته گذشته تغییر چندانی نداشته است، اظهار داشت: با توجه به اینکه قیمت دلار از کانال 22 هزار تومان به کانال 24 هزار تومان رسید و نوسانات ارزی لحظه‌ای اتفاق افتاد، کاهش قیمت خودرو در بازار تقریبا متوقف شد، ولی افزایش قیمتی نیز نداشته‌ایم.

وی پیش‌بینی کرد تا نوروز 1400 نوسانی در بازار خودرو اتفاق نیفتد و قیمت‌ها افزایش نداشته باشد.

 

خودرو

 

وی با بیان اینکه در صورت نوسان نرخ ارز ممکن است قیمت خودرو در بازار نیز یک تا دو درصد نوسان داشته باشد،‌گفت: در مورد بازار بعد از عید نمی‌توان پیش‌بینی دقیقی کرد، زیرا شرایط بازار به وضعیت عرضه خودرو، نوسانات ارزی و سیاست‌های اقتصادی دولت بستگی دارد.

مؤتمنی با بیان اینکه طی روزهای اخیر دوباره مشتریان و خریداران با بازار کنار آمده‌اند، گفت: در حال حاضر تقاضای کاذب در بازار خودرو فروکش کرده و تقاضایی برای سرمایه‌گذاری جهت خرید خودرو و فروش آن در بازار شب عید وجود ندارد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

رفتن به بالا